Vasip Şahin TİHEK Başkanlığı’na atandı

Oğuzhan Ürüşan
04:00, 01/05/2026, Cuma
Yeni Şafak
Vasip Şahin TİHEK  Başkanlığı’na atandı
Vasip Şahin.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarıyla valilikler, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'nde yeni görevlendirmeler yapıldı.

4 yıl İstanbul Valiliği, 8 yıl da Ankara Valiliği görevlerini yürüten Ankara Valisi Vasip Şahin, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu (TİHEK) Başkanlığı’na atanırken, Aydın Valisi Yakup Canbolat Ankara Valiliği'ne atandı. Adıyaman Valisi Osman Varol Aydın Valiliği'ne, İstanbul Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük ise Adıyaman Valiliği'ne getirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirildi. Emniyet Genel Müdürlüğüne, Nevşehir Valisi Ali Fidan getirildi. Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Mersin İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve Siirt İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne Yozgat İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Aydın Karan, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Tuncay Pekin ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir atandı.


Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan göreve başladı: Kesintisiz ve tavizsiz mücadele mesajı
Gündem
Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan göreve başladı: Kesintisiz ve tavizsiz mücadele mesajı
Resmi Gazete Atama Kararları Son Dakika: İşte 30 Nisan Emniyet Genel Müdürüğü Atama Kararları
Gündem
Resmi Gazete Atama Kararları Son Dakika: İşte 30 Nisan Emniyet Genel Müdürüğü Atama Kararları
Emniyet Genel Müdürlüğü atamaları isim listesi belli oldu:  Hangi ilin emniyet müdürü değişti?
Gündem
Emniyet Genel Müdürlüğü atamaları isim listesi belli oldu: Hangi ilin emniyet müdürü değişti?


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026