
Vodafone, Türkiye'de bir ilke imza atarak Cep Avantaj Faturalı Tarifeleri ile her yöne dakika paketlerini yurtdışına aramalar için de kullanma olanağı sunuyor.
Tarifelerin sunduğu her yöne dakikalar ile sadece Türkiye'deki sabit ve cep telefonu numaraları değil; aynı zamanda yurtdışındaki 333 milyon Vodafone abonesi ve Avrupa ve Amerika'yı da kapsayan 50'ye yakın ülkedeki sabit hat numaraları da aranabilecek.
Cep Avantaj Faturalı Tarifeleri'ni değerlendiren Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi: "Mobil iletişim teknolojilerindeki global bilgi birikimimizi ve gücümüzü değer yaratan hizmetlere dönüştürerek, Türkiye'deki abonelerimizin hizmetine sunuyoruz. Cep Avantaj Tarifeleri ile sadece yurtiçini arama değil, yurtdışını arama avantajını da abonelerimizin cebine taşıyoruz. Örneğin, 15 lira olan Cep Avantaj Mini tarifemizi seçen bir abonemiz tarifenin sunduğu her yöne 150 dakika ile ister yurtiçindeki isterse de Almanya'daki yakınlarıyla hiçbir ek bir ücret ödemeden konuşabilecek."






