|

Aliya İzzetbegovic anısına ödüllü deneme yarışması

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı, geçtiğimiz sene büyük ilgi gören "Mavera Ödülleri" kapsamında, ikinci yarışmasını bu yıl düzenliyor. Aliya İzzetbegovic anısına gerçekleştirilecek olan Mavera Ödülleri 2019 “Küresel Barış ve Adalet” konulu, ödüllü deneme yarışması için başvurular başladı.

Haber Merkezi
16:13 - 11/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 16:23 - 11/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Aliya İzzetbegoviç
Aliya İzzetbegoviç

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı, geçtiğimiz sene büyük ilgi gören "Mavera Ödülleri" kapsamında, ikinci yarışmasını bu yıl düzenliyor.

Aliya İzzetbegovic anısına gerçekleştirilecek olan Mavera Ödülleri 2019 “Küresel Barış ve Adalet” konulu, ödüllü deneme yarışması için başvurular başladı.

Albayrak Medya'nın medya sponsoru olduğu deneme yarışmasının son başvuru tarihi ise 12 Nisan 2019 olarak belirlendi.

Tüm dünyada, ön lisans ve lisans okuyan öğrencilerin katılımı ile gerçekleşecek olan yarışmaya
adresi üzerinden başvurular yapılabilir.

13 öğrenci ödüllendirilecek

Konusunda uzman değerlendirme kurulu tarafından detaylıca incelenecek olan denemelerden 13 tanesi farklı ödüle laik görülecek. Aliya İzeetbegoviç anısına düzenlenen yarışmada, dereceye giren ilk 3 kişi dizüstü bilgisayar ve Bosna Hersek seyahati, 10 kişi de mansiyon ödülü olarak Bosna Hersek seyahati kazanacak. Ayrıca, kitaplaştırılmaya değer görülen eserler Arapça, Boşnakça, İngilizce ve Türkçe olmak üzere dört ayrı dilde basılarak kitap haline getirilecektir.

Mavera Ödülleri 2019 “Küresel Barış ve Adalet” konulu, ödüllü deneme yarışmasının değerlendirme kurulunda yer alan isimler: Dr. Abdurrahman BABACAN, Doç. Dr. Alev ERKİLET, Dr. Faruk KARAARSLAN, Halil İbrahim İZGİ, İsmail KILIÇARSLAN, Doç. Dr. Lütfi SUNAR, Prof. Dr. Mahmut Hakkı AKIN ve Zekeriya ERDİM.


#Mavera
#Albayrak Medya
#Küresel Barış ve Adalet
#Aliya İzetbegoviç
5 yıl önce