|

Arda Kural'ın hayatından endişe ediliyor

Ekranlardan uzak kaldıktan sonra şizofren hastası olan Arda Kural, geçtiğimiz günlerde evinden ayrılarak dışarıda yaşamaya başlamıştı. Anne Kural, son günlerde oğlunu hiçbir yerde bulamadığını ve hayatından endişe ettiğini bildirdi.

Yeni Şafak
13:49 - 29/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:34 - 29/07/2015 Çarşamba
Diğer

Şizofren hastası olan Arda Kural uzun zamandır ekranlardan uzak kalmıştı. Ünlü oyuncu Büyükçekmece'deki evinden apar topar çıkartılmış ve tek başına dışarda yaşamaya başlamıştı. Kendisine uzatılan yardımları da kabul etmeyen sanatçı şu an ortalarda görünmüyor. Annesi Gülnur Kural oğlunu her yerde arıyor ama henüz izine rastlamadı.



Geride bıraktığımız yıl Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ünlü oyuncuya şizofren tanısı konulmuş, tedavi görmüştü. Kısa süre önce Avcılar'daki evinden çıkartılan ve deniz kenarında tek başına yaşayan Kural, oyuncu arkadaşları başta olmak üzere kendisine uzatılan yardımları kabul etmemişti.



HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR


Kural, son zamanlarda takındığı saldırgan tavırlar nedeniyle mahalle sakinleri tarafından şikayet edilmiş, genç oyuncu görevliler tarafından uyarılmıştı. Tüm bu yaşananların ardından Arda Kural kayıplara karıştı. Hasta oğlunun durumundan endişe eden anne Gülnur Kural, kapı kapı dolaşarak oğlunu arıyor. Kendisiyle bir süredir görüşmeyen oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten Kural, yardım istiyor.




#arda kural
#arda kural hastalık
#arda kural nerede
9 yıl önce