|

RTÜK skandalların programına acımadı

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'un yer aldığı 'Dünya Güzellerim' programı yayınlandığı ilk günden itibaren çok eleştirildi. Küfür, şiddet, küçük düşürücü ifadelerin yer aldığı ve ilginç görüntülerin izleyici ile buluştuğu programRTÜK'e binlerce defa şikayet edilince 450 bin liralık ceza kesildi.

Yeni Şafak
15:46 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:04 - 31/07/2017 Pazartesi
Diğer
Dünya Güzellerim'e RTÜK tarafından ceza kesildi.
Dünya Güzellerim'e RTÜK tarafından ceza kesildi.

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dünya Güzellerim' adlı program ilk günden itibaren eleştirilerin hedefi haline geldi. Sürekli bir kavga ortamının izleyiciler ile buluştuğu yapım ilginç görüntüleriyle de tartışmalara yol açtı. Küfür, şiddet, küçük düşürücü ifadelerin yer aldığı programa para cezası kesildi.


İzleyiciler RTÜK'e şikayet etti

Programın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde Bülent Ersoy ile Banu Alkan, birbirine girdi. Yaşanan tartışmanın ardından Banu Alkan ve Bülent Ersoy ikinci defa kavga etti.

Vatan'ın haberine göre; Banu Alkan ve Bülent Ersoy'un kavgalarının ardından gelen şikayetler üzerine programı inceleyen RTÜK, programın izleyiciyi rahatsız eden diyaloglar içerdiğini belirledi. Bunun üzerine kanala, Reklam gelirinin yüzde 1'ine denk gelen tam 450 bin liralık ceza kesildi.

#RTÜK
#Dünya Güzellerim
7 yıl önce