
Yolcular, 250 TL’ye yaptırdıkları bu testlerin sonuçlarını bankolardan alırken, e-devlet ve e-nabız üzerinden de öğrenebiliyor.
Koronavirüs salgını nedeniyle İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na kurulan PCR test merkezlerinde 9 aylık dönemde 469 bin 735 yolcu koronavirüs testi yaptırırken, 4 bin 875 yolcunun testi pozitif çıktığı öğrenildi.
Koronavirüs salgını nedeniyle İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na kurulan PCR test merkezlerinde
9 aylık dönemde 469 bin 735 yolcu koronavirüs testi yaptırırken,
4 bin 875 yolcunun testi pozitif çıktığı öğrenildi.
- Salgın nedeniyle Temmuz 2020’de hizmet vermeye başlayanİstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndakurulan PCR test merkezi yolculara hizmet vermeye devam ediyor.
Havalimanlarında kurulan günlük 5 bin test kapasiteye sahip PCR test merkezine gelen yolculardan alınan sürüntüler,
yine burada bulunan laboratuvarlarda işlenerek 2 ila 4 saat arasında yolcuya bildiriliyor.
#Havalimanı
#PCR
#Koronavirüs
#Test








