|

Monaco - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elem turu ilk maçını 2-1'lik skor ile kazanan Fenerbahçe deplasmanda Monaco ile rövanş mücadelesine çıkacak. Bu maçı sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu merak ediyor. İşte Monaco Fenerbahçe maçından bilgiler ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
17:17 - 29/07/2016 Cuma
Güncelleme: 16:07 - 29/07/2016 Cuma
Diğer

Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte bu soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İstanbul'daki maçı Emenike'nin golleri ile 2-1 kazanan ve avantaj yakalayan Fenerbahçe Fransa'da Monaco deplasmanına çıkacak. Monaco Fenerbahçe mücadelesi 3 Ağustos Çarşamba günü oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma Dsmart'tan naklen yayınlanacak. İşte Monaco Fenerbahçe maçından önceki son gelişmeler.



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin Fransa'nın Monaco takımı ile 3 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı 3. ön eleme turu rövanş maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias yönetecek.



Fransa'nın Monaco şehrindeki II. Louis Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Dias'ın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ve Bruno Miguel Campos Rodrigues, dördüncü hakemlik görevini ise Tiago Bruno Lopes Martins yapacak.



Fenerbahçe, Monaco maçı hazırlıklarına başladı


Fenerbahçe, Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının hazırlıklarına başladı.



Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın salonda yapılan ve yaklaşık yarım saat süren çalışmayla başladığı bildirildi. Ardından sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcuların çabukluk hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiği aktarıldı. İdmanın dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandığı belirtildi.



Monaco ile 27 Temmuz'da İstanbul'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona eren maçta forma giyen futbolcuların aktif dinlenme yaptığı kaydedildi.



Sakatlığı geçen Mehmet Topal'ın takımla çalışmalara başladığı öğrenildi.



Fenerbahçe, 3 Ağustos'ta deplasmanda yapacağı Monaco maçının hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği idmanla devam edecek.



#Monaco
#Fenerbahçe
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Maç ne zaman
8 yıl önce