|

2023 Babalar Günü ne zaman, hangi tarihte?

"Babalar Günü ne zaman sorusu" babalar gününde babasına süprriz yapmak, hediye almak isteyen kişiler tarafından merak edilir. Güzel bir hediye ile ailesini sevindirmek isteyenler hediye araştırmasına girerken bir yandan da Babalar Günü’nü merak ediyor. Peki, 2023 Babalar Günü ne zaman?

11:55 - 9/06/2017 Cuma
Güncelleme: 16:53 - 23/09/2022 Cuma
Diğer
Babalar Günü ne zaman, hangi tarihte?
Babalar Günü ne zaman, hangi tarihte?

Babalar Günü ne zaman? sorusunun cevabını sizler için hazırladık. Haziran ayına girdiğimiz günlerden itibaren Babalar Günü merakla araştırılıyor. Tam olarak tarihini hatırlayamayanlar ise Google’da Babalar Günü ne zaman sorusunun cevabını arıyor. İşte net tarihi…

2023 BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Babalar Günü Haziran ayının üçüncü haftası yani 18 Haziran 2023 Pazar günü kutlanacak.

Babalar Günü mesajları

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Biricik babamsın. Seni çok seviyorum. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun.

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım. Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü hediye fikirleri

*Teknoloji ile yakından ilgilenen babalar için cep telefonu ve tablet iyi bir seçim olabilir.

*Kişisel bakımına özen gösteren babalar için traş seti ve parfüm iyi bir seçenek olabilir.

*Erkeklerin vazgeçilmezi ayakkabı ve şık bir saat babanız için güzel bir hediye.

*Klasik hediyelerden vazgeçemeyenler için gömlek ve pantolon alternatifler arasında.

#Babalar Günü
#Babalar Günü ne zaman
#Babalar Günü 2017
7 yıl önce