|

Diriliş Ertuğrul son bölümde ne oldu?

Her bölümü olay olan ve nefes kesen Diriliş Ertuğrul dizisi yine seyirciyi ekranlara kitledi. Dün akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde heyecan en üst seviyedeydi. Ertuğrul Bey ve Alpleri Ares'in kalesi olan Karacahisar Kalesi'ni fethetti ve Bizans İmparatorluğu'na mektup gönderdi.

Yeni Şafak
12:33 - 25/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:45 - 25/01/2018 Perşembe
Diğer
​Diriliş Ertuğrul son bölümde ne oldu? sorusunun yanıtı haberimizde.
​Diriliş Ertuğrul son bölümde ne oldu? sorusunun yanıtı haberimizde.

TRT 1'in en beğenilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle izleyenlerin deyim yerindeyse nefesini kesti. Karacahisar Kalesi'nin fethinin gerçekleştiği Diriliş Ertuğrul 104.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ise büyük merak konusu oldu. "Bize ait olanı bizden almak isterseniz evvela bize kılıç çekmeyi sonrada kan dökmeyi göze alacaksınız" diyen Ertuğrul düşmanlarına adeta meydan okuyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri...


DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Dün akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ares'in en güvendiği isim olan Ares gizli geçidi kapatamadı. Adsız yine çok kritik işler yaptı ve Karacahisar Kalesi'nin gizli geçidini tuttu. Alpleriyle Karacahisar Kalesi'ni kuşatan Ertuğrul Bey Ares'in kalesine girdi ve kaleyi fethetti. Ölüler arasında gizlenen Ares zorlukla kaleden çıktı.


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104.BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 104.bölümü 31 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Ertuğrul Bey, Alpleriyle istişare ediyor. Karacahisar Kalesi'ne Nikea'nın elçileri gelir ve kaleyi teslim etmeleri için Ertuğrul bey ile konuşur.

Ertuğrul "Bize ait olanı bizden almak isterseniz evvela bize kılıç çekmeyi sonrada kan dökmeyi göze alacaksınız" diyerek kaleyi kati suretle vermeyecektir. Fakat Karacahisar Kalesi tarihte tekrar kaybedilecektir.

Kaleden kaçan Ares, Titan'ın yanına sığınıyor. Ares ve Titan Bilecik'te ordu ile kaleyi geri almak için istişare ediyor. Atsız bey ise planlarını öğrenmeye çalışıyor.

Atsız bey oradan sağ kurtulup Ares'in planlarını Ertuğrul Bey'e anlatacaktır.

#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul
#Diriliş
#Diriliş Ertuğrul son bölüm
6 yıl önce