|

Rusya Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi’nde pazar günü Rusya ile oynayacağı karşılaşma için bugün Soçi’ye yolculuk edecek. Peki, Rusya Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte ayrıntılar.

Yeni Şafak
09:02 - 13/10/2018 samedi
Güncelleme: 16:13 - 13/10/2018 samedi
IHA
​Türkiye Rusya maçı 14 Ekim Pazar günü saat 19:00'da TRT 1'den canlı yayınlanacak.
​Türkiye Rusya maçı 14 Ekim Pazar günü saat 19:00'da TRT 1'den canlı yayınlanacak.

UEFA Uluslar Ligi’nde pazar günü Rusya ile oynayacağı karşılaşma için bugün Soçi’ye yolculuk edecek A Milli Futbol Takımı, uçuş öncesinde Rize’de bir antrenman yaptı.

Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda, dün akşam Bosna-Hersek’e karşı oynanan özel maçta 60 dakika ve üzerinde süre alan futbolcular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Sakatlığı süren İrfan Can Kahveci, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

A Milli Takım kafilesi, bugün saat 17.00’de Trabzon Havalimanı’ndan Rusya’nın Soçi kentine uçacak.
RUSYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

14 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak mücadele TRT 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi yenisafak.com adresi üzerinden yapabilirsiniz.

A MİLLİ TAKIM KADROSU

Kaleci: Gökhan Akkan, Serkan Kırıntılı, Sinan Bolat

Defans: Mehmet Zeki Çelik, Şener Özbayraklı, Çağlar Söyüncü, Ertuğrul Ersoy, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Bayram

Orta Saha: Cengiz Ünder, Serdar Gürler, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci, Mahmut Demir, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Tarkan Serbest, Berkay Özcan, Hakan Çalhanoğlu

Forvet: Yunus Mallı, Cenk Tosun, Enes Ünal

Rusya - Türkiye maçını Pawe Raczkowski yönetecek

A Milli Futbol Takımı’nın, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup’ta deplasmanda Rusya ile oynayacağı karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Pawe Raczkowski yönetecek.Soçi kentindeki Fisht Olympic Stadyumu’nda pazar günü saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Raczkowski’nin yardımcılığını Michal Obukowicz ve Radosaw Siejka yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Marcin Boniek olacak. Mücadelede Tomasz Kwiatkowski ve Jaroslaw Przybyl de ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.


#Rusya
#Türkiye
#Rusya Türkiye maçı
#hangi kanalda
#ne zaman
#saat kaçta
il y a 5 ans