|

Antrenmanda Şota fırtınası

Trabzonspor, Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana, hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Constant, Marin ve M'bia katılmadı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/11/2015 Salı
Güncelleme: 03:28 - 3/11/2015 Salı
Yeni Şafak

Çalışma öncesi futbolcularla kısa bir konuşma yapan teknik direktör Şota Arveladze, Başakşehir maçının önemine vurgu yaptı. Önceki maçlarda eksikliklere de dikkati çeken Gürcü çalıştırıcı, "Bugüne kadar oynadığımız maçlarda rakipleri çok fazla takip edemedik ve kovalamadık. Bu eksiklik üzerine çalışacağız. Topu kaybeden, peşine koşacak" dedi. İdman sonunda yapılan çift kale maç oldukça çekişmeli geçerken Mehmet Ekici, Musa Nizam ve Alper Uludağ attıkları gollerle dikkati çekti.



Kaleci Onur'a terapi


Teknik direktör Şota Arveladze, dünkü anterman öncesi saha kenarında Onur Recep Kıvrak ile bir süre sohbet etti. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan ve morali de bozuk olan milli kaleci ile hararetli bir konuşma yapan Gürcü hoca, zaman zaman Onur ile şakalaştı. Şota'nın tecrübeli kaleciye 'hazır ol' emri verdiği, ligde oynanacak Başakşehir maçında oyuncusuna kalede forma vereceği öğrenildi.


#Trabzonspor
#Başakşehir
#Şota Arveladze
8 yıl önce