|

Aslan'a yeni sambacı

Galatasaray, Felipe Melo‘nun ayrılması durumunda alternatifini hemen belirledi. Sarı-Kırmızılar, İngiltere’de çalışma izni sorunu yaşayan QPR’ın 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Sandro Raniere'yi kiralamayı planlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/06/2015 Pazar
Güncelleme: 08:59 - 28/06/2015 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray'da ayrılığı gündemde olan Felipe Melo'nun yerine yeni oyuncu arayışları devam ederken, bir iddia da İngiltere'den geldi: Sandro Raniere. İngiliz The Independent gazetesi, İngiltere'de çalışma izni problemi yaşayan Brezilyalı futbolcu için Galatasaray'ın, kiralama formülünü kullanacağını öne sürdü. 26 yaşındaki defansif orta saha oyuncusuna İtalya, Çin ve Uzak Doğu'dan da teklifler olduğu ancak Galatasaray'ın bir adım önde olduğu öğrenildi.



1989 doğumlu, defansif orta saha oyuncusu 2010 yılında 10 milyon Euro karşılığında Tottenham'a , 2014'te 12.6 milyon Euro karşılığında QPR'a transfer olmuştu. Bonservis bedelinin yüksekliği nedeniyle Galatasaray'ın oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor. Geçen sezon Queens Park Rangers formasıyla 18 maçta forma giyen Brezilyalı oyuncu, 1 kez fileleri havalandırırken, 6 da sarı kart gördü.


#Felipe Melo
#Sandro Ranieri
#Galatasaray
9 yıl önce