|

Berkan Kutlu Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray'ın sezon başında Genoa'ya kiraladığı Berkan Kutlu, takıma geri dönmesi için görüşmeler başladı. İki kulüp de Berkan'ın geri dönüşüne sıcak bakıyor. 25 yaşındaki oyuncunun ilerleyen günlerde takıma katılması bekleniyor.

Umut Yılmaz
09:35 - 10/01/2024 Çarşamba
Güncelleme: 09:36 - 10/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Berkan Kutlu
Berkan Kutlu

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi listesinde yer almayacağını öğrenen Berkan Kutlu, Genoa'dan gelen teklifi kabul ederek İtalya'nın yolunu tutmuştu.


Genoa taraftarının tepkisinden de yorulan 25 yaşındaki oyuncunun geri dönmesi için görüşmeler başladı. Bu sezon Genoa'da 6'sı lig olmak üzere 8 maçta forma giyebilen Berkan da geri dönüşe sıcak bakıyor.

Berkan'ın kiralık kontratında 5 milyon Euro zorunlu olmayan satın alma opsiyonu bulunuyor ancak 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu geri çağırma maddesi bulunmuyor. Bu sebeple iki kulüp de Berkan'ın geri dönüşüne sıcak bakıyor.


Hedef 24 paylaşımı

G.Saray'dan 'Hedef 24' paylaşımı Süper Lig'de 23 şampiyonluğu olan Galatasaray, sosyal medya hesabından "Yıl 2024, hedef 24" paylaşımında bulundu. Ayrıca Okan Buruk için de "En iyi 18 maçlık sezon başlangıcının başrolünde o var" paylaşımı yapıldı.






#Galatasaray
#Berkan Kutlu
#Genoa
4 ay önce