|

Burak Yılmaz'a 3 yıllık teklif

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Burak Yılmaz'ın transferi için Trabzonspor'la temasa geçtiği, anlaşma sağlanması durumunda ise siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif edeceği belirtildi.

Yeni Şafak
16:09 - 22/05/2018 Salı
Güncelleme: 16:24 - 22/05/2018 Salı
Diğer
Burak Yılmaz bu sezon çıktığı 25 maçta 23 gol kaydetti.
Burak Yılmaz bu sezon çıktığı 25 maçta 23 gol kaydetti.

Beşiktaş'ın Burak Yılmaz transferini tamamlamak için somut adımları atmaya başladığı belirtildi. 32 yaşındaki futbolcu konusunda Trabzonspor ile temasa geçen siyah-beyazlı yönetim kurulunun, bonservis bedelinde anlaşma sağlamaya çalıştığı ifade edildi.

3 yıllık teklif sunulacak

NTV Spor'da yer alan hahbere göre kulüplerin uzlaşması halinde Burak'a teklif sunacak olan siyah beyazlılar, tecrübeli futbolcuya 3 yıllık sözleşme önerecek. Beşiktaş'ta oynayama olumlu baktığı belirtilen milli futbolcunun Trabzonspor'dan gelecek haberi beklediği aktarıldı. Bordo mavili ekibin siyah beyazlılar ile anlaşması halinde imzaların kısa süre içinde atılacağı bildirildi.

  • Transferin gerçekleşmesi durumunda 2006-2008 yılları arası bir buçuk sezon Beşiktaş'ta forması giyen Burak, 10 yıl sonra yeniden siyah beyazlı takıma dönmüş olacak.

#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
6 yıl önce