|

Colin Kazım transfer oldu

Coritiba yönetimi, Colin Kazım Richards için Corinthians ile anlaşma sağladıklarını duyurdu. Türk futbolcu yeni sezonda eski Fenerbahçeli Cristian'ın da formasını giydiği Corinthians'da oynayacak.

Yeni Şafak
08:58 - 30/12/2016 Cuma
Güncelleme: 09:06 - 30/12/2016 Cuma
IHA
Sezon başında Alex'in tavsiyesiyle Coritiba'ya transfer olan Colin Kazım, yeni sezonda Corinthians'ta oynayacak.
Sezon başında Alex'in tavsiyesiyle Coritiba'ya transfer olan Colin Kazım, yeni sezonda Corinthians'ta oynayacak.

Coritiba İkinci Başkanı Alceni Guerra, Colin Kazım Richards'ın Corinthians'a transferi için anlaşmaya vardıklarını doğruladı.



Brezilya basınına konuşan Alceni Guerra, "Colin Kazım'ın kulübümüzde 1 yıl daha kontratı vardı. Ancak, Corinthians'ın ilgilenmesi üzerine bu teklif onu cezbetti. Kazım Corinthians'a gitmek isteyince görüşmeye başladık. Corinthians da gerekli ücreti verince anlaşma sağladık" açıklamasını yaptı.



Sporx'in haberide yer alan açıklamaya göre, Kazım'ın pazartesi günü sağlık kontrollerinden geçeceği, ardından imza atacağı belirtildi. Corinthians'ın transfer öncesi kontrolleri yapan Joaquim Grava'nın yılbaşı tatilinde olması nedeniyle böyle bir sarkma olduğu kaydedildi.



Brezilya basını, Corinthians'ın Colin Kazım için 6 milyon Brezilya Reali (1.8 milyon dolar) bonservis ücreti ödeyeceğini öne sürdü.


Video: Colin Kazım attı golle yeni takımını galibiyete taşıdı



#Colin Kazım
#Coritiba
#Corinthians
7 yıl önce