|

Dortmund'un yıldızı Chelsea yolunda

İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea’nin Borussia Dortmundlu Henrik Mkhitaryan’ı tekrar transfer gündemine aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
11:59 - 24/04/2016 Pazar
Güncelleme: 12:10 - 24/04/2016 Pazar
Diğer
Mkhitaryan'ın adı Chelsea ile anılıyor.
Mkhitaryan'ın adı Chelsea ile anılıyor.

İngiltere Premier League'de önümüzdeki sezon bu sezonki hayal kırıklığını yeniden yaşamak istemeyen Chelsea, önümüzdeki yaz transfer döneminin ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Alman Bild gazetesinin haberine göre, İngiliz ekibi geçtiğimiz sezon transfer gündemine aldığı Henrikh Mkhitaryan'ı transfer etmek için yeniden girişimlere başlayacak.




Chelsea'nin geçtiğimiz yıl 60 milyon euro önerdiği Mkhitaryan için, oyuncunun bu sezonki müthiş performansı göz önüne alındığında daha yüksek bir teklifle Borussia Dortmund'un kapısını çalması bekleniyor. Sporcope'nin aktardığına göre Arsenal'ın da transfer etmek istediği iddia edilen Ermeni oyuncu için en büyül sorunun ise Chelsea'nin önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyecek olması.





Kulübü Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi 2017 yılında sona erecek olan Henrikh Mkhitaryan, bu sezonki performansıyla Avrupa'nın diğer dev kulüplerinin transfer listesine girdi. Borussia Dortmund formasıyla bu sezon 49 maça çıkan Mkhitaryan, 23 gol 30 asistlik perfomans sergiledi.











#Chelsea
#Borussia Dortmund
#Henrikh Mkhitaryan
8 yıl önce