|

Engin Fırat'tan Galatasaray açıklaması

Basında bugün yer alan haberlerde Galatasaray Yönetimi'nin Cesare Prandelli ile yola devam edeceği ve yanına Türk yardımcı olarak Engin Fırat'ın getirileceği belirtildi. Konuyla alakalı olarak da, Fırat'tan açıklama geldi.

İha
00:00 - 29/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:53 - 29/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Engin Fırat'tan Galatasaray açıklaması
Engin Fırat'tan Galatasaray açıklaması

Konu ile ilgili açıklama yapan tecrübeli teknik direktör Engin Fırat, teknik direktörlük görevi için görüşmede olduğu başka takımlar olduğunu ifade etti.

Galatasaray'da kötü gidiş sürerken, yönetimin Prandelli'nin yanına bir Türk yardımcı düşündüğü ve bu ismin de Engin Fırat olacağı iddia edildi. Başarılı teknik adam Engin Fırat, İtalyan FIFA menajeri Celestino Rusin'in teknik direktörlük görevi için iki önemli isimle görüştüğünü dile getirdi. Menajerinin İtalya'dan Sampdoria ve Almanya'dan Stuttgart ile teknik direktörlük için görüşmeleri sürdürdüğünü vurgulayan Fırat, bu durumda Galatasaray'a yardımcı antrenör olarak gitmesinin söz konusu olmayacağını söyledi.

Kariyeri boyunca Fenerbahçe, Samsunspor, Antalyaspor, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor'da yardımcı antrenörlük görevi üstlenen 44 yaşındaki teknik adam, 2007 yılından beri İran'da teknik direktörlük yapıyor.

10 yıl önce