|

Galatasaray teklifleri değerlendirecek

Sezon başında kadrosunda büyük değişikliklere imza atan Galatasaray, ara transfer döneminde de oyuncu satmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim ve teknik heyet bir araya gelirken, yapılan toplantıdan oyunculara gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı alındı.

Umut Yılmaz
09:11 - 12/11/2021 Cuma
Güncelleme: 09:16 - 12/11/2021 Cuma
Yeni Şafak
Sarı-kırmızılılar derbi hazırlıklarına başladı.
Sarı-kırmızılılar derbi hazırlıklarına başladı.

Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunda mecburi değişiklikler yapacak. Sarı-kırmızılı takım, öncelikle 21 kişilik maç kadrolarında dahi kendilerine yer bulamayan Gustavo Assunçao ve Aytaç Kara’yı göndermeye hazırlanıyor. Aslan, sonrasında ise takımın maaş bütçesini düşürmek için oyunculara gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

A Takım bütçesi 61 milyon Euro’dan 48 milyon Euro’ya gerilese de kulüp zarar etmeye devam ediyor. Yönetim ve teknik heyet arasında yapılan toplantıda ara transfer döneminde oyunculara gelecek her teklifin değerlendirilmesi kararı çıktı. Sezon sonunda ise sözleşmeleri bitecek Arda Turan, Feghouli ve Babel’e veda edecek Galatasaray hem 8 milyon Euro maaş yükünden kurtulacak hem de takımın yaş ortalamasını düşürecek.

Piyasa yaptılar

Galatasaray’da birçok oyuncu Avrupa devlerinin ilgisini çekti. Marcao ile İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Rusya Premier Ligi ekiplerinden Krasnodar yakından ilgileniyor. Kerem ise Lyon ve Nantes’in ilgisini üzerine çekti. Berkan, Cicaldau ve Morutan da sarı-kırmızılı takımda değerini katladı. Ocak ayında mali yönden iyi bir teklif gelmesi halinde her oyuncunun satışının gündeme geldiği ortaya çıktı.


#Galatasaray
#Aytaç Kara
2 yıl önce