|

Kayserispor, Carrusca için devrede

Kayserispor'un Galatasaray'dan Marcello Carrusca'yı kiralamak için yaptığı girişimlerin olumlu yönde sürdüğü bildirildi.

Aa
00:00 - 28/12/2006 Perşembe
Güncelleme: 14:44 - 28/12/2006 Perşembe
Yeni Şafak
Kayserispor, Carrusca için devrede
Kayserispor, Carrusca için devrede

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, yaptığı açıklamada Marcello

Carrusca'nın kiralanması için Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını belirterek, şunları söyledi:


'Galatasaray'da oynayan Marcello Carrusca'nın kiralanması için Özhan Canaydın ile yaptığımız görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Sayın Özhan Canaydın, teknik direktör Eric Gerets ile Carrusca'nın bize kiralanması isteğimizi görüşecek. İş Eric Gerets'in vereceği karara kaldı. Eric Gerets, Carusca'nın kiralanmasına onay verirse Galatasaray ilk tercihini bizden yana kullanacak. Çok iyi ilişkiler içinde olduğumuz Galatasaray'dan daha önce de Uğur Uçar'ı almıştık. Carrusca konusunda da Galatasaray bize gereken kolaylığı gösterecek.'


Mamur, kaliteli bir forvet oyuncusu transfer etmek için yaptıkları girişimlerin devam ettiğini de belirterek 'Avrupa liglerinde oynayan bazı futbolcular üzerinde duruyoruz. Araştırmalarımız ve girişimlerimiz sürüyor. Bütçemize uygun bir santrfor mutlaka transfer edeceğiz' diye konuştu.

17 yıl önce