|

Kezman Fenerbahçe'ye transferinin hikayesini anlattı

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, Sırp basınına verdiği röportajda sarı-lacivertli takıma transfer olma hikayesini paylaştı.

Yeni Şafak
16:16 - 15/04/2018 Pazar
Güncelleme: 18:27 - 15/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe formasıyla 69 maça çıkan Kezman, bu karşılaşmalarda 30 gol atarken 10 da asist yapmıştı.
Fenerbahçe formasıyla 69 maça çıkan Kezman, bu karşılaşmalarda 30 gol atarken 10 da asist yapmıştı.

Fenerbahçe formasıyla başarılı bir grafik çizen, sarı-lacivertlilerin eski golcüsü Mateja Kezman, Sırp basınından Vice Sports'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Atletico Madrid'de oynadığı dönem Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmek istemediğini ancak İspanyol yöneticilerin kendisine baskı yaptığını söyleyen eski Sırp futbolcu konuya ilişkin şunları kaydetti:

"Beni Fenerbahçe ile görüşmeye zorladılar"
  • Teklif yapıldığında Madrid'den ayrılıp Türkiye'ye gitmek istemiyordum. Ancak kulübümün paraya ihtiyacı olduğunu öğrendim. Beni Fenerbahçe ile görüşmeye zorladılar. Benden para kazanmak istiyorlardı. İspanya'ya yeni yeni alışıyordum bu nedenle ayrılmayı saçma buluyordum.
"Size gelirsem para için gelirim dedim"
  • Kulüp yönetiminin ısrarları sonucu Fenerbahçe ile görüşmeyi kabul ettim ama imza atmam dedim. Fenerbahçeli yöneticilerle konuştum onlara 'Size gelirsem para için gelirim' dedim ve çok yüksek maaş talep ettim.
"İstediğime yakın bir miktar teklif edildi"
  • Yöneticiler istediğim parayı önce fazla buldular ancak daha sonra istediğime yakın bir miktar teklif ettiler. Ben de sözleşmeyi imzaladım. Başlangıçta Türkiye ile ilgili ön yargılarım vardı. Şu an dönüp bakınca çok güzel iki yıl geçirdiğimi söyleyebilirim.

#Mateja Kezman
#Fenerbahçe
6 yıl önce
default-profile-img