|

Korktuğumuza uğradık

G.Saray Kulübü 2. Başkanı Adnan Polat, maç öncesi dile getirdikleri endişelerinde haklı çıktıklarını belirtip, “Bu sahada futbol oynanmazdı. Korktuğumuz başımıza geldi ve iki oyuncumuz sakatlandı” dedi.

00:00 - 19/02/2008 Salı
Güncelleme: 00:03 - 19/02/2008 Salı
Yeni Şafak
Korktuğumuza uğradık
Korktuğumuza uğradık

G.Saray Kulübü 2. Başkanı Adnan Polat karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Korktuğumuz başımıza geldi” dedi. Polat, “Sahada futbol oynamak mümkün değildi. İki oyuncumuz sakatlandı. İnşallah Almanya'ya varacağız ama hazırlıklarımızı da tam olarak yapamamış olacağız. Sahada adeta kör dövüşü vardı” diye konuştu. Öte yandan Konya maçından sonra kara yolu ile Ankara'ya giden G.Saray kafilesi, akşam saatlerinde uçakla Başkent'ten İstanbul'a geçti.

Almanya'ya yarın gitmeyi planlayan G.Saray, Florya Tesisleri'ndeki olumsuz zemin koşulları nedeniyle gidişi 1 gün öne aldı. Kafile, Almanya'ya bugün öğle saatlerinde hareket edecek. Bu arada G.Saray'ın UEFA'daki rakibi Leverkusen Konya maçını izlemek üzere, izleme komitesi başkanı Villiam Klamer'i gönderdi. Alman yönetici maçın ertelenmesi ile önceki geceyi G.Saray kafilesiyle birlikte geçirdi.


Konya'da sıkı mesai

Konya Atatürk Stadı'nın karla kaplı zemini, olumsuz hava koşulları nedeniyle düne ertelenen Konyaspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde temizlenerek maça hazır hale getirildi. Önceki gün etkili olan kar yağışı nedeniyle düne ertelenen Konyaspor-Galatasaray mücadelesi için Atatürk Stadı'nda kar temizleme çalışmaları sabah erken saatlerden itibaren başladı.


16 yıl önce