|

Liverpool için düğmeye basıldı

Başkan Fikret Orman, Milan-Napoli maçını canlı canlı izledi; 4 ismi yakın markaja aldı. Gökhan İnler ve Henrique’nin forma giymediği maçta Milan’dan Mexes ve Zapata’yı izleme şansı bulan Başkan Orman, Gökhan İnler ve Mexes’in menajerleriyle görüştü

Süleyman Hatısaru
04:00 - 16/12/2014 Salı
Güncelleme: 12:09 - 16/12/2014 Salı
Yeni Şafak
UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Liverpool'la eşleşen Beşiktaş'ta transfer harekatı için düğmeye basıldı. Savunmaya kaliteli bir stoper isteyen Bilic'in raporu doğrultusunda ilk hedef Milan'ın Fransız stoperi Philippe Mexes. İtalya’da Milan-Napoli maçını canlı izleyen Başkan Fikret Orman, burada Mexes'i izleme şansı buldu. Mexes'i kiralık olarak kadroya katmak isteyen siyah-beyazlı takımda Başkan Orman’ın Milan yöneticileriyle ön görüşme gerçekleştirdiği de öğrenildi. 

Listedeki diğer isim Napolili Gökhan İnler… Gökhan'ın menajeriyle görüşen Orman, Türk asıllı futbolcunun Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığını öğrendi; devre arası Napoli’nin kapısı çalınacak. Gökhan'ı bonservisiyle almayı planlayan yönetimin listesinde Milan’ın Kolombiyalı oyuncusu Zapata ve Napoli’nin Brezilyalı savunmacısı Henrique de yer alıyor. 

MİLANLI ZAPATA ZOR İHTİMAL

Milan'da bu sezon 8 maç oynayan Kolombiyalı stoper Zapata'yı İtalyan devi bırakmak istemiyor. Yönetimin Mexes veya Zapata olmazsa alternatifi Napolili Henrique. Diğer yandan Chelsea'nin genç stoperi Kurt Zouma da gündeme geldi.

Liverpool zor ama farketmez

İtalya'dan döner dönmez İstanbul'da düzenlenen bir ödül törenine katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Liverpool eşleşmesini "Liverpool'un çıkması biraz zor oldu ama fark etmez, önümüze bakacağız, daha çok var. Yapmak istediğimiz bir iki transferimiz var" şeklinde değerlendirdi. Beşiktaş'ın bir daha 8-0 gibi bir sonuçla muhatap olacağını sanmadığını belirten Orman, "Liverpool zor bir kura ama farketmez" şeklinde konuştu.


G.SARAY'A ÖFKELİ: 'HESAPLAR YAPILIYOR'

Fikret Orman, derbiyi Konya'da oynamayacaklarını açıklayan G.Saray'a da ateş püskürdü. Orman, "Ali Dürüst'ün açıklamasına üzüldüm. Konu maçın Konya'da oynanıp oynanmaması değil. Taraftar için değil ama yöneticiler arasında hesaplar yapılıyor. Yakışmadı. Allah'ın da bir hesabı var" ifadelerini kullandı. 

#UEFA
#Philippe Mexes
#Beşiktaş
#transfer
9 yıl önce