|

Manchester United'da skandal hata

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, ara transferde West Bromwich'e giden Darren Fletcher'i, dün oynanan FA Cup maçının esame listesine yazması şaşkınlık yarattı.

17:17 - 4/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 20:24 - 4/02/2015 Çarşamba
Diğer
Cambridge United ile oynadıkları FA maçı öncesi esame listesini hazırlayan Louis van Gaal, yedek futbolcular arasında Darren Fletcher’a yer verdi. Bu hatayı son anda fark eden Hollandalı teknik adam, takımdan ayrılan emektar futbolcunun üstünü çizdi ve yerine Ashley Young’ı yazdı.

İngiliz basını, bu listenin ortaya çıkmasının ardından yaptığı yorumlarla dikkati çekti. Daily Mail gazetesi, “Louis van Gaal, Fletcher’ın son günde WBA’ya gitmesini kaldıramadı” ifadelerini kullanırken, Hollandalı teknik adamın bu konuda zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.


Kırmızı Şeytanlar, sahasında oynadığı maçı Juan Mata (Dk.25), Marcos Rojo (Dk.32) ve James Wilson'un (Dk.73) golleriyle 3-0 kazanarak adını 4. tura yazdırdı.

Çulcu: Tam bir skandal

Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanı Mustafa Çulcu, Louis van Gaal'in hatası için 'tam bir skandal' yorumunu yaptı. Çulcu, "Hayatımda böyle şey duymadım. Van Gaal'in bu hatası, olaydan ne kadar koptuğunun, boşvermişliğinin kanıtı. Sokaktan geçen bir adamın adını yazmakla, takımdan gönderdiğin futbolcunun adını yazmak arasında hiçbir fark yok" dedi.

(Hürriyet)

#Louis van Gaal
#Manchester United
#Darren Fletcher
#West Bromwich Albion
9 yıl önce