|

Pasaportunu unuttu kazadan kurtuldu

Brezilya ekibi Chapecoense'nin teknik heyeti ve oyuncularının da hayatını kaybettiği Kolombiya'da gerçekleşen uçak kazası, ardında birçok hikaye bıraktı.

Yeni Şafak
17:51 - 30/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:11 - 30/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

20 gün önce baba olacağını öğrenen Chapecoense forveti Tiago da Rocha Vieira, kazada hayatını kaybedenler arasında yer alırken, Matheus Saroli pasaportunu unuttuğu, Alejandro Martinuccio da sakatlığı bulunduğu için arkadaşlarının yanında değildi.



Chapecoense Teknik Direktörü Caio Junior'un oğlu Matheus Saroli, pasaportunu unuttuğu gerekçesiyle uçağa binemedi. Babasını kaybeden Saroli, kazanın ardından yaşadığı şoku sosyal medyadaki Facebook hesabından paylaştığı mesajla ifade etti. Pasaportunu unuttuğu için uçakta olmadığını ifade eden Saroli, "aldığım haberle şok oldum, çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.








Takımın Arjantinli golcüsü 28 yaşındaki Alejandro Martinuccio ise sakatlığı nedeniyle Kolombiya'ya giden kafilede yer almadı. Martinuccio, Kolombiya basınına yaptığı açıklamada, kaza haberini sabah uyandığında gördüğünü belirterek, takım arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü dile getirdi.




#Chapecoense
#Matheus Saroli
7 yıl önce