|

Ryan Babel Fulham’da

Beşiktaş, Ryan Babel transferi için Fulham’la anlaşma sağladı. 2 milyon Euro karşılığında Premier Lig’in yolunu tutacak olan 32 yaşındaki Hollandalı futbolcu, bu sezon gösterdiği performansla eleştirilerin odağında yer almıştı. Babel, sezonun ikinci yarısında Fulham için ter dökecek.

Yeni Şafak
04:00 - 14/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 03:59 - 14/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Ryan Babel
Ryan Babel

Beşiktaş’ta ikinci yarı öncesinde Ryan Babel ile ilgili karar verildi. Siyah-beyazlı takımın Hollandalı futbolcusunun transferi için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham ile anlaşma sağlandı. Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek 32 yaşındaki futbolcuyla yeni kontrat için anlaşamayınca, Fulham’ın teklifini değerlendirme kararı aldı.

Sezon başından bu yana performansı eleştirilen Babel için Fulham’dan gelen 2 milyon Euro’luk teklif kabul edildi. Babel de İngiliz kulübüyle anlaşma sağladı. Hem Fulham’ın hem de Beşiktaş’ın Babel transferini kısa bir süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

GÜNEŞ’İN BABEL SÖZLERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında Babel’in kısa sürede kararını vermesi gerektiğini belirterek, “Babel ile 2 kez konuştum. ‘Gideceksen gidebilirsin, buradaysan buradasın’ dedim. Adriano da aynı. ‘Gideceksen gideceksin, kalıyorsan çalışacaksın’ dedim. Sonuçta oynasan da oynamasan da paranı alıyorsun” ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı takıma 2016-17 sezonunun devre arasında Deportivo La Coruna’dan bedelsiz transfer edilen Babel, 89 maça çıktı.

  • Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yeni sözleşme için maaşına zam isteyen 32 yaşındaki Hollandalı oyuncu, bu sezon 19 maçta 6 gol atıp 1 asist yaptı. Beşiktaş’taki başarılı performansla yeniden Hollanda Milli Takımı’na yükselen Babel, artık Premier Lig’de kalma mücadelesi veren Fulham’da forma giyecek.
JUVENTUSLU PJACA GÜNDEMDE

Ryan Babel’le yollarını ayıran Beşiktaş, sol kanat bölgesine yeni transfer yapılması için arayışlarına başladı. Siyah-beyazlılar, Fiorentina’da kiralık olarak forma giyen Juventus’lu Marco Pjaca’yı gündemine aldı.

#​Beşiktaş
#Ryan Babel
#Fulham
5 yıl önce