|

Şampiyon omuzlarda

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde şampiyonluk kupasını kaldıran Eczacıbaşı Vitra, dün akşam saatlerinde yurda döndü. Şampiyonu havalimanında coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/04/2015 Salı
Güncelleme: 01:49 - 7/04/2015 Salı
Yeni Şafak

DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşarak tarihinde bir ilki gerçekleştiren, ikinci kez final oynadığı organizasyonda bu kez mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı VitrA, dün akşam Türkiye'ye döndü. Havalimanında coşkulu bir taraftar topluluğunun karşıladığı şampiyon voleybolcular, taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı; fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. Alanda kısa bir demeç veren Eczacıbaşı VitrA oyuncusu Esra Gümüş, "Uzun yıllardır hayalimizde bu kupayı kazanmak vardı. Bu kupa için bütün çalışanlar, yöneticiler ve oyuncular tek kalp oldu ve tek yürek sahaya çıktı" dedi.



İÇİM İÇİME SIĞMIYOR


Eczacıbaşı VitrA oyuncularından Neslihan Demir ise şunları söyledi: Uzun zamandan beri beklediğimiz bir şeydi. Çoğumuzun kariyerindeki eksik bir parça olan bu kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. İçim içime sığmıyor, inşallah daha iyilerini kazanırız."


#DenizBank Kadınlar
#Şampiyonlar Ligi
#Eczacıbaşı VitrA
9 yıl önce