Şampiyonluk genlerinde var
04:00, 08/05/2025, PerşembeG: Güncelleme: 07:37, 08/05/2025, Perşembe
Yeni Şafak

Galatasaray futbol takımı
Süper Lig'de bitime 4 hafta kala şampiyonluk havasına giren G.Saray'ın 27 futbolcusundan 21'i kariyerlerinde daha önce bir lig organizasyonunda bu sevinci yaşadı. 14. sezonunu yaşayan kaleci Muslera, 8. şampiyonluğuna çok yakın. Morata, Juventus ve Real Madrid’le 2'şer kez, Yunus Akgün ile Lucas Torreira ise (1’i Atletico Madrid) 3 kez lig şampiyonluğuna uzandı.
SARA VE EREN İLK KEZ
Mertens, Abdülkerim, Barış Alper, Kaan Ayhan ile Berkan Kutlu 2'şer, Davinson Sanchez, Günay Güvenç, Kerem Demirbay, Metehan Baltacı, Yusuf Demir, Efe Akman ve Eyüp Aydın ise birer kez sarı-kırmızılı formayla Süper Lig şampiyonluğu gördü. Ayrıca Lemina Juventus'ta, Jelert ise Kopenhag'da 2'şer, Osimhen, Napoli’de Cuesta, A.Nacional’da, Sallai, APOEL’de birer kez şampiyonluk gördü. Bu heyecanı daha önce yaşamayan 6 isim ise şunlar: Gabriel Sara, Ismail Jakobs, Eren Elmalı, Frankowski, Ahmed Kutucu ve Berat Luş.

Spor
Galatasaray'ın zirve yarışında 'tecrübe' ön plana çıkıyor
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.