Selçuk Avrupa olmazsa kalacak
00:00, 14/04/2011, PerşembeG: Güncelleme: 00:02, 14/04/2011, Perşembe
Yeni Şafak
Selçuk Avrupa olmazsa kalacak
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar tartışmalara noktayı koydu. Şakar, "Başkanımız Selçuk ve menajeriyle konuştu. Selçuk yurt dışına gitmezse Trabzonspor'da kalacağını açıklıkla bize söyledi, anlattı. O konuda bir problem yok. Gönlü Trabzonspor'dan yana" diye konuştu.
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, hakkında sezon sonunda F.Bahçe'ye gideceği yolunda iddialar ortaya atılan Selçukİnan konusunda bir problem yaşamadıklarını söyledi. Şakar iddialara cevap verirken 'Selçuk'un sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Başkanımız kendisi ve menajeriyle de konuştu. Selçuk, yurt dışına gitmezse Trabzonspor'da kalacağını açıklıkla bize söyledi, anlattı. O konuda bir problem yok. Devre arasında konuşmuştuk Selçuk ile ligler bittikten sonra da konuşacağız. Gönlü Trabzonspor'dan yana' ifadesini kullandı. Trabzonspor yöneticisi bu hafta oynayacakları Bursaspor maçına da değinerek, bordo-mavili taraftarlardan her zamankinden daha fazla takımlarına destek vermesini istediklerini söyledi. Şakar, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışı yapmalarına karşın Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin tam olarak dolmadığını belirterek, 'Artık tribünler dolacaktır diye düşünüyoruz. Ligin bitimine 6 maç kaldı. Taraftarımızın yönetime teknik kadro ve futbolculara gerekli desteği vermesinin zamanı geldi, geçiyor bile' dedi. Şakar, Bursaspor maçı öncesi ortaya atılan çeşitli spekülasyonlara da açıklık getirerek, 'Bursapor da diğer takımlar gibi bizim dostumuz, kardeş takımımız. Her rakip aynı. Bizim için hiçbir rakip farklı değil. Ortaya atılan spekülasyonları çirkin biliyorum. Trabzonspor, bütün maçlarını çıkıp sahada oynar ve kazanır' dedi.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.