|

Şota’dan yeni sayfa

Süper Lig'in 7. hafta maçında yarın Torku Konyaspor'u ağırlayacak Trabzonspor'da tek düşünce galibiyet.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/10/2015 Thursday
Güncelleme: 03:38 - 1/10/2015 Thursday
Yeni Şafak

Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetlerinin oluşturduğu travmayı atlatmak için milli araya moralli girmek isteyen Trabzonspor'un bu maçı kazanacak kadrosu ve gücü olduğunu belirten Gürcü çalıştırıcı, yeni bir sayfa açmak zorunda olduklarını ve bunu da Torku Konyaspor maçıyla yapmak istediklerini söyledi.



Osmanlıspor maçında kendisini de sorguladığını ve bazı yanlışlar yaptığını da itiraf eden Şota, gerekli dersleri aldıkları ve artık tamamen Konya maçını düşündüklerini söyledi.



Gürcü çalıştırıcı, “Osmanlı maçına takılırsak önümüzü göremeyiz. Taraftarımızın da desteğiyle bu dönemi atlatıp yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Maç kaybetmek bize sadece puan kaybettirir fakat taraftarımızı kaybetmek bizim çok daha önemli maçları kazanmamızı zorlaştırır. Torku Konya karşılaşması taraftarımızdan özür dileme maçımız olacak” dedi.



Esteban görücüye çıkıyor


Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, ilk 11'de en az 3 değişikliğe gidecek ancak en flaş hamleyi ise kaleci Onur üzerinden yapacak. Torku Konyaspor maçında Onur'un dizindeki ağrılarının geçmemesi üzerine dinlendirileceği ve kaleyi Esteban'ın koruyacağı öğrenildi. Şota'nın sakatlığı geçen Constant'ı yeniden sol bekte görevlendireceği, stoper Douglas'ın yerine Aykut'u, orta sahanın pres gücünü yükseltme adına da Özer'i yeniden ilk 11'e alacağı kaydedildi.


#trabzonspor
#Torku Konyaspor'
#Galatasaray
#şota
9 years ago