|

Trabzon başka Malaga başka konuşuyor

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, yurt dışı dönüşü transfere değindi, bonservisi Galatasaray'da olan Nordin Amrabat’ta imzanın yakın olduğunu; Kamerunlu Mbia’nın (cuma) yarın sözleşme imzalayacağını belirtti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:58 - 18/06/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Trabzonspor'un Nordin Amrabat transferindeki belirsizlik sürerken Sportif Direktör Süleyman Hurma, yurt dışı dönüşünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Malaga ve Trabzonspor arasında gidip gelen Faslı yıldız için "Amrabat ile görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda olumlu gidiyor" ifadelerini kulandı. Bu düzeyde transferin çok çabuk bitmeyeceğini belirten Hurma, "Çok detayı var, sözleşmesinin hazırlanması 3 gün sürer. Bir sürü detay yapmak zorundayız. Onun durumu bu ama henüz bir imza atmadık" ifadesini kullandı. Hurma, daha önce anlaştıkları Stephan Mbia'nın yarın (bugün) sağlık kontrolünden geçirileceğini, Cuma günü de (yarın) resmi sözleşmeye imza atacağını belirtti.



Sportif Direktör Süleyman Hurma, Amrabat konusunda transferin olumlu gittiğini belirtirken Malaga Genel Direktörü Vicente Casado'dan da kafa karıştırıcı bir açıklama geldi. Casado, “Malaga ile sözleşme imzaladık. Bu yüzden sakiniz. Ayrıca ilk ödeme için tarih tebliğ ettik. Temmuz'un 1'inde ilk taksidi ödeyeceğiz" ifadeleriyle zihinlerde soru işaretleri bıraktı.


#trabzonspor
#ambarat
#transfer
9 yıl önce