|

Marcone’ye Kovid-19 engeli

Prensip anlaşmasına varılmasına rağmen Kovid-19 testi pozitif çıktığı için Trabzonspor’a geliş tarihi uzayan Boca Juniors’lu Ivan Marcone hesapları bozdu.

Ali Kemal Yazıcı
01:00 - 25/08/2020 Salı
Güncelleme: 09:45 - 25/08/2020 Salı
Yeni Şafak
Ivan Marcone'un Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 5.2 milyon euro.
Ivan Marcone'un Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 5.2 milyon euro.

Jose Sosa ile yollarını ayırdıktan sonra orta alanı güçlendirmek için transfer görüşmelerini hızlandıran ve Boca Juniors takımında forma giyen Ivan Marcone ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor’da, Arjantinli futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle hesaplar karıştı. Ülkesinde 14 gün karantinada kalmak zorunda olduğu için ligin hemen öncesinde Trabzon’a gelecek olan Ivan Marcone ile ilgili son kararı teknik direktör Newton’un vereceği belirtildi.

Marcone için kaygı duyulacak bir durumunun olmadığı, içinde bulunduğu durumun futbolcuyu olumsuz etkilemediği ve gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

  • Arjantin ekibi Boca Juniors’un formasını giyen ve 30 yaşında olan Marcone ön libero ve merkez orta sahada oynuyor. Trabzonspor, 2023 yılına kadar Boca ile sözleşmesi bulunan tangocu yıldızı satın alma opsiyonlu transfer etmek istiyor.


#Trabzonspor
#Marcone
#Transfer
4 yıl önce