|

Trabzonspor'da Onur şoku

Bordo-mavili takımda sağ dizinde ağrı hisseden Onur Kıvrak, Mersin İdmanyurdu maçı kadrosundan çıkartıldı. Bir haftadır ağır gribal enfeksiyon geçiren Dame N'Doye de kadroya alınmadı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 23:03 - 18/10/2015 Pazar
Yeni Şafak

Süper Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak şoku yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle ligde son iki karşılaşmada forma giyemeyen kaptan Onur, milli arada takımla çalışmalara başlayarak teknik heyetin yüzünü güldürmüştü. Önceki günkü yapılan son çalışma sonrasında sağ dizinde ağrı hisseden milli kaleci, kadrodan çıkarıldı. Oyuncusunu riske etmek istemeyen teknik direktör Şota Arvelazde, Onur'u Mersin'e götürmedi. Bu arada sakatlıkları süren Mehmet Ekici, Alper Uludağ ve Uğurcan Çakır'ın da yer almadığı kafileye, hafta boyunca ağır gribal enfeksiyon nedeniyle tedavi gören ve sadece son 2 antrenmana katılan golcü oyuncu Dame NDoye de dahil edilmedi.



Şota kayıp istemiyor

Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze'nin puan kaybına tahammülü yok. Gürcü teknik adam, Mersin İY karşısında hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu belirterek, “Bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Yükselişe geçmek istiyoruz. Bu çıkışı Mersin'de başlatmalıyız. Zorlu bir maç bizi bekliyor” şeklinde konuştu.



Cezalı Erkan'ın görevi Yusuf'un

Ligde son 3 haftada 3 mağlubiyet alarak zirve yarışında büyük yara alan Trabzonspor, bugün Mersin İdmanyurdu karşısında kötü gidişatı durdurmaya çalışacak. Torku Konya maçında kırmızı kart Erkan Zengin, cezasına rağmen kafilede yer aldı. Erkan'ın yokluğunda sol kanatta Yusuf Erdoğan'ın görev yapması bekleniyor. Gine Milli Takımı'nda sakatlanan Constant'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.




#trabzonspor
#onur
#kaleci
9 yıl önce