|

Trabzonspor’un zorlu fikstürü

Süper Lig’e yarın Yeni Malatyaspor maçıyla başlayacak olan bordo-mavili ekibi zorlu bir fikstür bekliyor. Karadeniz ekibi, 14 günde 2’si Avrupa 3’ü Süper Lig olmak üzere 5 maç oynayacak.

Ali Kemal Yazıcı
02:41 - 15/08/2021 Pazar
Güncelleme: 02:45 - 15/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Bu sezon hem Avrupa hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nda mücadele edecek Trabzonspor’u zorlu bir fikstür bekliyor. Bordo-mavili ekip, Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte kritik bir viraja girecek. Karadeniz ekibi, 14 gün içerisinde 2’si Avrupa, 3’ü Süper Lig olmak üzere 5 maça çıkacak.

Trabzonspor bu dönemde yaklaşık 3 günde 1 maç yapacak. Bordo-mavili ekip, bu maçların 3’ünü deplasmanda 2’sini ise evinde oynayacak. Trabzonspor, yarın Yeni Malatyaspor deplasmanında Süper Lig’de yeni sezona ‘merhaba’ diyecek.

Bordo-mavililer, 19 Ağustos Perşembe günü ise UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu’nda evinde İtalyan devi Roma’yı ağırlayacak.

23 Ağustos’ta ligde taraftarıyla ilk kez buluşacak olan Trabzospor, Sivasspor ile karşılaşacak. Karadeniz ekibi, 26 Ağustos’ta UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Roma’nın konuğu olacak.

Bordo-mavililer, İtalya deplasmanı dönüşünün ardından 29 Ağustos’ta GZT Giresunspor deplasmanına gidecek. Trabzonspor, milli maçlar için verilecek arayla birlikte rahat bir nefes alacak. Bordo-mavililer, GZT Giresunspor maçında sonra yaklaşık 2 hafta dinlenme şansı bulacak.

Yeni Malatyaspor hazırlıkları başladı

Trabzonspor, Süper Lig’in açılış haftasında yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Bordo-mavili futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Birinci grupta yer alan futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirirken, diğer oyuncular ise salonda core, mobilizasyon ve kuvvet çalışması yaptı. Sahada 5’e 2 ve dayanıklılık çalışmalarıyla devam eden antrenman, çift kale maçın ardından sona erdi.

Roma biletleri satışa çıktı

Trabzonspor’un Perşembe günü İtalyan ekibi Roma’yı konuk edeceği UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçının biletleri satışa sunuldu. Sadece Trabzonspor Passolig kart sahipleri tarafından alınabileceği belirtilen biletlerin, Medical Park Stadı’nın yüzde 50 kapasitesi oranında satışa sunulacağı ve taraftarlara çift doz aşı olma zorunluluğu getirildiği vurgulandı. İki doz aşı olan kişilerin son dozunun üzerinden en az 14 gün geçmesi gerektiği de aktarıldı. Biletler 150 ile bin TL arasında satılıyor.

#Trabzonspor
#Süper Lig
#Roma
#Sivasspor
#GZT Giresunspor
3 yıl önce