|

Uche Kalu ilk antrenmanına çıktı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Çaykur Rizespor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Uche Kalu, Adana'ya geldi. Kampa katılarak takım arkadaşları ile tanışan siyahi oyuncu, öğleden sonra yapılan antrenmanda yer aldı. Lisans işlemleri tamamlanan golcü oyuncu sempatik hareketleriyle takımın ilgi odağı oldu.

Cihan
00:00 - 23/01/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:50 - 23/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Uche Kalu ilk antrenmanına çıktı
Uche Kalu ilk antrenmanına çıktı

Takımın yeni transferi Uche Kalu, birçok kulüpten teklif aldığını ancak Adanaspor'u tercih ettiğini söyledi. Çaykur Rizespor forması altında Adanaspor'a karşı mücadele ettiğini belirten siyahi oyuncu, 'O sezon Adanaspor maçlarımız çok zor geçti. Şimdi sezon sonuna kadar bu takımın formasını giyeceğim. Takım arkadaşlarımla birlikte Adanaspor'u üst sıralara taşımak istiyoruz.' dedi.

Uyum sorunu çekmeyeceğini belirten başarılı futbolcu konuşmasını şöyle tamamladı: 'PTT 1. Lig'i yakından tanıyorum. Rizespor forması altında 8 Süper Lig bir de kupa maçı oynadım. Yabancı sınırlamasından dolayı kalan maçlarda kadro haricinde kaldım. Çok çalışıp atacağım gollerle yeniden eski günlerime dönmek istiyorum. 5 Ocak Stadının atmosferini hatırlıyorum. Şu anda tek düşüncemiz bir an önce 3 puanla tanışmak.'

Bu arada turuncu beyazlı takım yarın sabah havayolu ile İzmir'e oradan da Manisa'ya geçecek. İki gün boyunca hazırlıklarını Manisa'da sürdürecek turuncu beyazlı takım karşılamanın ardından Adana'ya dönecek. Sakatlıkları devam eden Marco, Cem ve cezalı Tiago pazar günü forma giyemeyecek.

Öte yandan daha önceden 16.30 olarak açıklanan Manisaspor-Adanaspor maçının başlama saati 15.00 olarak değiştirildi.

10 yıl önce