|

Yedeklere son şans!

G.Saray Teknik Direktörü UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst turu garantilediği için Sturm Graz maçında forma şansı bulamayan oyuncuları oynatacak, performanslarına göre devre arasında gidecek isimleri belirleyecek.

00:00 - 15/12/2009 Salı
Güncelleme: 23:33 - 14/12/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Yedeklere son şans!
Yedeklere son şans!

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmayan garantileyen G.Saray'da teknik direktör Frank Rijkaard yarın Avusturya deplasmanında Sturm Graz ile oynanacak maçta as futbolcuları dinlendirerek yedeklere şans tanıyacak. Devre arasında kadroda revizyon yapmayı planlayan Hollandalı teknik direktörün bu maçta forma şansı bulamayan ve performansından memnun olmadığı oyunculara kendilerini göstermeleri için son bir fırsat verecek. Bu sabah yapılan antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan Rijkaard, “Devre arasında bazı arkadaşlarımızla yollarımız ayrılacak. Bu yüzden Sturm Graz maçında forma şansı bulan arkadaşlarımız ellerine geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeye çalışsın” dediği belirtildi.


GÖZLER LİNDEROTH'TA

Hollandalı çalıştırıcının Linderoth başta olmak üzere Ayhan, Caner ve Aydın'ı bu maçta ilk on birde sahaya süreceği Alparslan'ı da ilerleyen dakikalarda oyuna alarak performanslarına göre gelecekleriyle ilgili kesin kararını vereceği ifade edildi. Frank Rijkaard'ın Stum Graz maçında Aykut, Barış, Servet, Emre Aşık, Caner, Aydın, Linderoth, Mustafa Sarp, Ayhan, Serdar, Keita'ya ilk on birde şans vermesi bekleniyor. Hollandalı teknik adam Graz'a 16 kişilik genç ağırlıklı bir kadroyla giderken sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, Baros ve Sabri'nin dışında, Arda, Elano, Leo Franco, Kewell, Nonda, Emre Güngör, Uğur Uçar, Serkan Kurtuluş ve Serkan Çalık'ı Avusturya kafilesine dahil etmedi. Abdullah EĞİLMEZ



14 yıl önce