|

Musk zombi işgaline hazır!

Trafik sorununu çözmek için kurduğu şirketi The Boring Company’nin gelir elde etmesi amacıyla şapkalar satan Elon Musk, söz konusu şapkalardan 50.000 adet satıldığında alev silahı satışına başlayacağına dair söz vermişti.

Yeni Şafak
04:00 - 29/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:27 - 29/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Musk, ilk olarak sosyal medya hesabından The Boring Company’nin adını taşıyan alev makinesinin görselini 'Küçük dostuma merhaba deyin' açıklamasıyla paylaştı
Musk, ilk olarak sosyal medya hesabından The Boring Company’nin adını taşıyan alev makinesinin görselini 'Küçük dostuma merhaba deyin' açıklamasıyla paylaştı

Sözünü tutan Musk, ilk olarak sosyal medya hesabından The Boring Company’nin adını taşıyan alev makinesinin görselini “Küçük dostuma merhaba deyin” açıklamasıyla paylaştı. Alev makinesinin berbat bir fikir olduğunu söyleyen ve “Kesinlikle satın almayın” şeklinde şakayla karışık ifadeler kullanan Musk, Twitter hesabından ise “Zombi istilası olduğunda, alev makinesi aldığın için mutluluk duyacaksın” dedi ve alev makinesinin zombi istilasında işe yaramaması halinde para iade garantisi verdi.

SATIŞ İZNİ VAR

Zombi istilasına yönelik açıklamalarının ardından kullanıcıların imalı tweetleri üzerine Musk, "Alev makinesine rağbeti artırmak için zombi istilası yaratacağım iddiası tamamen yanlış. Zaten sözde zombi istilası için binlerce zombiye ihtiyaç duyacaksınız. Bu kadarını üretecek fabrikayı nerede bulabilirim ki?" ifadelerini kullandı. 500 dolar değerindeki silah ön satışa çıktıktan birkaç saat sonra iki binin üzerinde ön sipariş verildi. Ürün ile birlikte 30 dolar karşılığında yangın söndürücü de satın alınabilecek. Ayrıca Musk, alev püskürten cihazlar için yetkili kurumların satış izni verdiğini belirtti.

#Elon Musk
6 yıl önce