|

Başkan Tok, çalışanlarını ödüllendirdi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, meclis üyelerine ve personeline hizmetlerinden ötürü Teşekkür belgesi verdi. Başkan Tok, Belediye Başkanlığı döneminde çok adil ve oyumlu bir çalışma ortamını sağladıklarının altını çizdi.

Mehmet Şimşek
00:00 - 10/03/2009 Salı
Güncelleme: 17:42 - 10/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Başkan Tok, çalışanlarını ödüllendirdi
Başkan Tok, çalışanlarını ödüllendirdi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri ve daire müdürleriyle Acem Tekkesi'nde yemekte bir araya geldi. Meclis Üyeleri ve Daire müdürleri ile bir araya gelerek 5 yıllık hizmet dönemi içersinde yaptıkları hizmetlerinden ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Başkan Erdoğan Tok, daire müdürlerine ve meclis üyelerine teşekkür belgesi takdim etti.

Belediye Başkanlığı döneminde çok adil ve oyumlu bir çalışma ortamını sağladıkları ifade eden Başkan Erdoğan Tok,' Geçen beş yıl süre içersinde meclis üyelerimiz ve belediye personelimizle birlikte geçen beş yılı bir aile ortamında geride bıraktık.CHP,MHP,DP ve AK Parti'den oluşan meclisimizde bugüne kadar alınan kararlarımızın yüzde 95'i oy birliğiyle geçmiştir. Belediye başkanlığı dönemimizde meclis üyelerimizle istişareli bir şekilde hizmet anlayışını benimsedik.Birlik ve beraberlik anlayışıyla 5 yıl geride bıraktık.Daire müdürlerimiz ve personelimizle uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik.Hepinize yapmış olduğunuz hizmetten ve özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.'dedi.


HERKESİN GÖNLÜNÜ KAZANDIK

Halka hizmet yapmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, 'İnsanlara faydalı olmak çok güzel bir duygu.İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır anlayışı ile hizmet ettik.Önce insan dedik ve gerçekten insanımızı sevdik.Herkesime ve her gruba ulaşmaya çalıştık.Etnik köken milliyetçiliği yapmadan herkese eşit hizmet götürdük.İlkadım'da mikro milliyetçilik vardı.Biz bunu bizim dönemimizde yıktık.Her guruptan insanımızı bir araya getirerek kucakladık.Her kesimden insanımızın gönlünü ve sevgisini kazandık.'diye konuştu.


BORCUMUZ 6,5 MİLYON TL

Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediyeyi 6.5 milyon TL borçla devredeceklerini söyledi. Devlete olan borçlarının işçi fazlalığından kaynaklandığını belirten Tok, "Bugüne kadar hiçbir işcimizin ekmeğiyle oynamadık.Hiç bir işcimizi işten çıkartmadık.Ve bunun yanında belediyeyi devraldığımızda personelimiz asgari ücret üzerinden maaş alırken bugün bir personelimiz Bin 200 TL maaş alıyor.Hesapları vicdani yapmak lazım.Herkes kafasına göre konuşuyor.' şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Meclis üyelerine ve Daire müdürlerine teşekkür belgelerini takdim etti.

15 yıl önce