|

'Erenler büyüyor ve güzelleşiyor'

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Erdemir, Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Aziz Duran'ı makamında ziyaret etti.

İsmet Yıldız
00:00 - 31/10/2008 Cuma
Güncelleme: 16:05 - 31/10/2008 Cuma
Yeni Şafak
'Erenler büyüyor ve güzelleşiyor'
'Erenler büyüyor ve güzelleşiyor'

Başkan Duran, Erenler'in ilçe olmasıyla birlikte göreve gelen yeni yönetime başarılar diledi.Ziyarette konuşan Başkan Duran, "Erenler ilçemiz büyüyor ve güzelleşiyor. Erenler, birçok problemini çözmüş bir ilçemiz. Esasen bu bölgemizde yapılacak çok fazla iş kalmadı. Yapılacak ufak bazı hizmetlerle Erenler çok daha güzel olacak" dedi.

Başkan Duran, Erenler'in birçok problemini çözmüş bir ilçe olduğunu söyledi. Büyük alışveriş merkezinin de bu bölgede yer aldığını belirten Duran, 'Erenler'de aslında yapılacak çok fazla iş kalmadı. Bundan sonra yapacağımız ufak bazı hizmetlerle Erenler çok daha güzel olacak. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erenler'in ve güzel şehrimizin çok daha güzel olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu. Ak Parti Erenler İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Uzun, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ilçeye kaptığı katkılardan dolayı Başkan Aziz Duran'a teşekkür ettiklerini ifade etti.



16 yıl önce