İnkur Belediye merkezine sıcak asfalt
00:00, 18/09/2011, PazarG: Güncelleme: 18:46, 18/09/2011, Pazar
Yeni Şafak
İnkur Belediye merkezine sıcak asfalt
Ünye-Niksar Karayolu'nun İnkur Belde merkezinden geçen yaklaşık 1 kilometrelik karayolunda sıcak asfalt kaplaması çalışmalarına 15 Eylül tarihinde başlandı.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan İnkur Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, "Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürlüğünce Ünye-Niksar Karayolu'nun İnkur Belde merkezine isabet eden bölümünde yapılan sıcak asfalt kaplaması sayesinde belde merkezinin daha modern ve güzel bir görünüme kavuşacak. Bu çalışmalarda emeği geçenlere İnkur Belde halkı adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.