Milletvekili Hamarat, Kestane Köyü'nde bayramlaştı
00:00, 02/09/2011, CumaG: Güncelleme: 12:25, 02/09/2011, Cuma
Yeni Şafak
Milletvekili Hamarat, Kestane Köyü'nde bayramlaştı
AK Parti Ordu Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Hamarat, Gülyalı ilçesinin Kestane Köyü'nde vatandaşlarla bayramlaştı.
Milletvekili Mustafa Hamarat beraberinde Milletvekili Harun Çakır, Mustafa Çaya ile birlikte Ordu ilinin Giresun sınırında olan Kestane Köyü'nde bayramlaşma ve köylüler tarafından geleneksel hale getirilen yahni gününü programına katıldı. Milletvekili Hamarat ve beraberindekiler, Kestane Köyü sakinleriyle tek tek bayramlaştı verilen ikramlardan yedi. Milletvekili Mustafa Hamarat, "Dün komşu ilimizin Samsun sınırında yine farklı bir toplulukla kalabalık bir ortamda vatandaşlarımızla birlikteydik. Bu gün ise burada yine farklı bir komşu ilimiz Giresun sınırında siz kardeşlerimizle beraberiz. Milletvekili arkadaşlarımızla beraber sürekli sizin aranızdayız. Yol boyunca görüyoruz ki yollarımızda hizmetlerimiz eksilmeden artarak devam ediyor. Ama hava şartlarından dolayı bazen hizmetler amacına ulaşamıyor. Hava şartları elverseydi belki de bu gün buraya asfalt yoldan gelecektik. İnşallah bu yollarımız yapılacak. Milletimiz tüm hizmetleri hak ediyor. Biz de öncelik sırasına göre bu hizmetleri takip etmeye çalışıyoruz" dedi. Milletvekili Hamarat, daha sonra başka bir program için Kestane Köyü sakinleriyle vedalaşarak köyden ayrıldılar.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.