|

Beşiktaş Real Betis maç özeti ve maç sonu açıklamaları

Beşiktaş Real Betis maç özetini ve maç sonu açıklamalarını sizler için hazırladık. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, İspanya La Liga takımlarından Real Betis ile 1-1 berabere kaldı. İşte maç özeti ve maçın ardından yapılan açıklamalar...

Yeni Şafak
08:25 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:36 - 31/07/2017 Pazartesi
IHA
Beşiktaş Real Betis maç özeti ve maç sonu açıklamaları
Beşiktaş Real Betis maç özeti ve maç sonu açıklamaları

Beşiktaş Real Betis maç özetini, maç sonu açıklamalarını ve maça ait bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. Beşiktaş yeni sezona güçlü girmek istiyor. Hazırlık maçı kapsamında Real Betis ile karşılaşan Beşiktaş, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. İşte maç özeti...

Beşiktaş hazırlık maçında İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis ile Estadio Municipal de La Linea Stadı’nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş karşılaşmaya; Fabricio Ramirez, Andreas Beck, Pepe, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Talisca, Ryan Babel, Ricardo Quaresma 11’i ile başlarken, Real Betis ise Feddal, Fabian, Sergio Leon, Camarasa, Adan P, Durmisi, Joaquin, Barragan, Darko, Mandi, İvan 11’i ile mücadeleye başladı.

Siyah-beyazlılar mücadelenin ilk yarısını Tosic’in golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci devrede Real Betis’in attığı gol ile maç 1-1 berabere tamamlandı.

Beşiktaş, İspanya kampını tamamladı

Beşiktaş, İspanya'daki kamp çalışmalarını Real Betis ile yaptığı hazırlık maçıyla tamamladı.

İspanya'ya 23 Temmuz'da gelen ve 8 günlük kamp çalışmalarında çoğunlukla çift antrenman yapan siyah-beyazlı ekip, bu ülkedeki son hazırlık maçında Real Betis ile karşılaştı. Beşiktaş, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekibiyle 1-1 berabere kaldı.

- 5 hazırlık maçını da kazanamadı

Siyah-beyazlı takım, sezon öncesi oynadığı 5 hazırlık maçını da kazanmayı başaramadı.

İstanbul'daki hazırlık mücadelesinde Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, Çin'deki karşılaşmada ise Schalke 04'e 3-2 mağlup oldu. İspanya'daki ilk hazırlık maçında Real Valladolid ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlılar, Las Palmas'a da 4-1 yenildi. Beşiktaş, son hazırlık maçında Real Betis ile 1-1 berabere kaldı.

- Yine kalesini gole kapatamadı

Beşiktaş, yaptığı 5 hazırlık maçında da kalesini gole kapatamadı.

Siyah-beyazlı ekip, bu 5 maçta toplam 13 golü kalesinde gördü.

- Pepe tecrübesini ortaya koydu

Siyah-beyazlı formayla ilk kez bir hazırlık maçında forma giyen Pepe, 45 dakika oynadı.

Beşiktaş'ın Real Madrid'den transfer ettiği Pepe, sık sık savunmadaki arkadaşlarını uyardı. Savunmada toparlayıcı rol alan Portekizli oyuncu, tecrübesiyle güven verdi.

- Orkan Çınar da oynadı

Beşiktaş'ın yeni transferi Orkan Çınar da ikinci yarıda görev alan isimler arasında yer aldı.

Genç oyuncu, 71. dakikada Atiba Hutchinson'un yerine oyuna dahil oldu ve sağ kanatta görev yaptı.

Adriano: "Şu anda yüzde yüz değiliz"

Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncularından Adriano ise zor bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Zor idmanlar yaptık. İyi bir sezondan çıktık. Geçen sezon şampiyon olmuştuk. Herkes bunun bilincinde. Bu başarı bizi üst seviyeye taşıdı ama zor seviyeye taşıdı. Şu anda yüzde yüz performansta değiliz. Hocayla da bunu konuşuyoruz. Hocanın daha fazlasını istemesi lazım ki bunu bekliyor. Yüzde yüz olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Hazırlık maçlarında yenilen gollerin fazla olmasını değerlendiren Adriano, "Önemli bir oyuncu kaybettik ama elimizde önemli oyuncular var. Pepe'nin gelmesiyle muhakkak daha iyi olacağız. Zor bir sezon bizi bekliyor. Sezonun zorluğunu düşünerek elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Yeni sezonu geçen sezona göre daha kolay yapmaya çalışacağız." yorumunu yaptı.

#Beşiktaş
#Real Betis
#Maç özeti
7 yıl önce