|

Cuma mesajları: Sevdiklerinize gönderebileceğiz en seçkin Cuma mesajları-Galeri

Müslüman alemi için en özel günlerden biri olan Cuma günü için en güzel mesajlarını sizler için hazırladık. Kısa, uzun, anlamlı ve resimli Cuma mesajlarını yenisafak.com adresinden öğrenebileceksiniz. Aynı zamanda galeri haliyle tüm resimli mesajlara doğrudan ulaşabileceksiniz.

Yeni Şafak
10:11 - 15/09/2017 Cuma
Güncelleme: 10:18 - 15/09/2017 Cuma
Diğer
15 Eylül için seçilmiş en seçkin Cuma mesajları
15 Eylül için seçilmiş en seçkin Cuma mesajları

Cuma mesajlarını sizler için hazırladık. Özel günlerde sevdiklerinizi unutmamanız adına en seçkin mesajları bir araya getirdik. Hem galeri hem de kısa SMS’ler halinde Cuma mesajlarına ulaşabileceksiniz. Hem sosyal medyadan hem de WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram veya diğer sosyal medya araçları aracılığı ile paylaşabileceksiniz. İşte sizler için seçtiğimiz en güzel Cuma mesajları.

En güzel Cuma mesajları

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

- Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.


- Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

- Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resülullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

- Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

- Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.


- Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

- Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.



- Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.



#Cuma
#Cuma mesajları
#Resimli Cuma mesajları
7 yıl önce