|

DNC Medya Kurucusu Coşkuner’den 2020 değerlendirmesi

DNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Coşkuner 2020 yılının ikinci yarısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2013 yılında DNC Medya’yı kuran ve ünlü organizasyonlarda öne çıkan isim Coşkuner, pandemi sürecinin dijital platformlara etkileri ve yılın kalan yarısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

iLAN
16:20 - 1/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 10:31 - 9/04/2021 Cuma
Diğer
DNC
DNC

Medya alanlarında sunduğu hizmetler ile başarılarından sıkça söz ettiren DNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Coşkuner “Pandemi döneminin birçok sektöre olan etkileri tartışılmaz. Piyasalarda oluşan durgunluk, kontrollü normalleşme süreci ile birlikte artık son buluyor. Günlük hayatımıza dönmeye başladığımız bu süreçte, yetkili merciler tarafından alınan önlemler ile birlikte ekonomide de olumlu hareketlenmeler yaşanacağını ön görüyorum. Yılın 2. Yarısını girdiğimiz bu dönemden sonra 2. Yarının, daha verimli geçeceğine inanıyorum. Pandemi döneminde alınan önlemler nedeniyle insanların evde kalması, internet ve sosyal medya kullanım alışkanlıklarını değiştirdi. Hizmet sunduğumuz marka ve kurumsal şirketlerle yürüttüğümüz faaliyetler sayesinde bu değişimlere uyum sağlamaları konusunda destekler veriyoruz. Sunduğumuz profesyonel destekler ile sürekli gelişim içerisinde olan dijital dünyaya uyum sağlamaları için gerekli altyapı ve desteği sağlıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Başarılı organizasyonlarda adını sıça duyduğumuz DNC Medya; Web Tasarım & Programlama, Sosyal Medya Hesapları Yönetimi, Basılı & Dijital Grafik Tasarım, Fotograf & Video Çekimleri, Ses ve Görüntü Prodüksiyon, Mobil APP, SEO ve Süreç Takip Yazılımları alanlarında en doğru stratejiyle, özgün tasarım anlayışı ile birlikte çözümler sunmaktadır.

#grafik
#tasarım
#dnc medya
4 yıl önce