|

Albayrak İK’ya 'İnsana Saygı Ödülü'

Türkiye’nin en köklü insan kaynakları ödülü 21. Kez sahiplerini buldu. Her yıl yüzlerce firmanın katıldığı Kariyer.net ödül programında bu yıl da “İnsana Saygı Ödülü”nün sahibi Albayrak İnsan Kaynakları oldu.

Ayşe Mine Alioğlu
00:00 - 15/07/2021 Perşembe
Güncelleme: 22:56 - 14/07/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
İşe Alım Uzmanı Bilal Aydoğdu, Albayrak Holding adına ödülü teslim aldı.
İşe Alım Uzmanı Bilal Aydoğdu, Albayrak Holding adına ödülü teslim aldı.

Pandemi nedeniyle dijital olarak gerçekleşen ödül töreninde Türkiye genelinde 350 şirkete ödül verildi. Ödülü, Albayrak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü adına İşe Alım Uzmanı Bilal Aydoğdu Kariyer.net İK Çözüm Ortağı Birim Müdürü Caner Günay’dan teslim aldı.

BİNLERCE BAŞVURU ALDIK

Üçüncü kez ödüle layık görülen Albayrak Grubu ile ilgili açıklamada bulunan Albayrak İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk “İnsana Saygı Ödülü’ne tekrar layık görülmek bizi onurlandırdı. Türkiye’nin en büyük İK platformu Kariyer.net ile istihdama değer katıyoruz. 2020 yılında Kariyer.net üzerinden binlerce iş başvurusu aldık. Şirketimize yapılan her iş başvurusunu çok büyük bir hassasiyetle inceliyor, değerlendiriyor ve olabildiğince hızlı bir şekilde geri dönüş sağlamaya çalışıyoruz. Ödül hepimize büyük bir motivasyon sağladı. Bundan sonraki çalışmalarımızda da modern, şeffaf ve insana saygılı İK uygulamalarına devam edeceğiz ve istihdama destek sağlamaya var gücümüzle çalışacağız” dedi.

#Kariyer.net
#Albayrak Holding
#işe alım
#ödül
#tören
3 yıl önce