|

Hibrit fatura dönemi

Turkcell tek fatura dönemini başlattı. Kampanya ile ev ve cep faturaları tek çatı altında birleştirildi. Tüketici ev ve cep telefonu için ayrı iki fatura ödemeyecek. Firma, hibrit (melez) hale getirdiği faturalar için yüzde 30 indirimli özel kampanyalar da hazırladı.

Yeni Şafak ve
03:00 - 8/05/2016 Pazar
Güncelleme: 22:27 - 7/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Turkcell mobil ve sabit hizmetlerini tek çatıda topladı. Dört Dörtlük Paketler adı altında sunulan kampanyada Turkcell ev ve işyerinden sunduğu hizmetleri tek faturada birleştirdi. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, hizmetlerin entegre olmasının Turkcell'deki maliyetleri aşağı çektiğini söyledi. Bu sayede yeni dönemde müşterilerine yüzde 30'u aşan oranlarda tasarruf sağlayan fiyatlarla hizmet sunacaklarını kaydeden Erkan, “Sadece 79 liraya hem sabit internet hem mobil konuşma ve mobil internet hizmeti verebilecek duruma geldik. 79 liralık paketimizde 50 Mbps hızda ev interneti, cepten 500 dakika konuşma ve 4 GB cepten interneti BiP ve Akıllı Depo servisleriyle birlikte sunuyoruz. Data ve ses ihtiyacı arttıkça paketler yükseliyor. Örneğin 149 liralık paketimizde 50 Mbps hızında sınırsız ev internetinin yanı sıra, 20 GB cepten internet, Turkcell TV Plus, BiP, Akıllı Depo ve fizy için de toplam 20 GB olmak üzere toplamda 40 GB cepten internet, 1000 dakika da cepten konuşma veriyoruz. Yeni dönemde Dört Dörtlük Paketlerimiz'de her müşteriye hitap edecek tarifelerimiz var" dedi.



YÜZDE 30'A VARAN İNDİRİM AVANTAJI


Yeni dönemin detayları, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Erkan ev sahipliğinde Kuşadası'nda düzenlenen toplantıyla paylaşıldı. Bundan sonra müşterilerinin fatura takip derdinin biteceğini anlatan Erkan, “Dört Dörtlük Paketler"de, faturaların birleştirilmesiyle gerçek entegre hizmetinin Turkcell tarafından verilmeye başlandığını dile getirdi. Erkan, şöyle devam etti: “Tek fatura gelebilmesi için en az iki hizmetin alınıyor olması gerek. Turkcell'den sadece mobil hizmet aldığınızı düşünelim. Evinizin internetini de Dört Dörtlük Paketler'e taşıdığınızda size mobil için ayrı, sabit için ayrı fatura gelmeyecek. Bu iki hizmeti tek faturada ödeyeceksiniz. Hizmetlerin entegre olması Turkcell'deki maliyetleri aşağı çekti. Aradaki bu fark, yeni tarifeler hazırlarken bize daha uygun fiyat sunma avantajı sağladı. Müşterilerimize yüzde 30'u aşan oranlarda tasarruf sağlayan fiyatlarla hizmet sunacağız."







Aydın'a da ışık hızında internet


Turkcell'in fiber internet götürdüğü 15. il Aydın oldu. Şimdiden Aydın'da 7 bin haneyi ışık hızında internete terfi ettiren Turkcell, tüm yatırımlar tamamlandığında bu sayıyı 50 bine çıkarmayı hedeflerken, toplamda 635 km fiber optik altyapı sağlayacak. Böylece üç yıl içerisinde Aydın'a 22 milyon TL yatırım yapacak. Bu yatırımla birlikte Aydınlılar Turkcell TV Plus ile 4K yayın İizleyecek. Böylece, Aydınlı Turkcell müşterileri fiber internet kotalarını etkilemeden buluta kaydettikleri içeriklere kolaylıkla ulaşarak, canlı yayını rahatlıkla 12 saate kadar geri alarak izleyebilecek. Erkan, mobilde fiberle ilgili bir sıkıntılarının olmadığını belirterek, mobil data trafiklerinin yüzde 95'ini kendi altyapıları üzerinden taşıdıklarını söyledi.


#Turkcell
#hibrit
#mobil
8 yıl önce