|

KONUTDER’de Elmas’la devam

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Yeni Şafak
04:00 - 31/03/2019 Pazar
Güncelleme: 00:36 - 31/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas

Gayrimenkul sektörünün sesini daha güçlü duyuracak ve sağlıklı büyümesinin önünü açacak bir platform olarak kurulan KONUTDER'in, Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

29 Mart 2017 tarihinden beri KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Altan Elmas, oy birliğiyle ikinci kez başkan seçildi.

Kamuyla STK’lar arasında köprü

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Altan Elmas, “Dernek olarak Türkiye’nin zor zamanlarında elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik” dedi.

  • Sektörün ortak hareket etmesi için canla başla çaba gösterdiklerine de dikkat çeken Elmas, sorunların çözümünde bakanlıklarla görüşmelerde sektörün sesi olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini aktardı. Kamuyla STK’lar arasında köprü oluşturduklarını belirten Elmas, pek çok başarılı kampanya ve regülasyonun hayata geçmesini sağladıklarını, yeni dönemde bu hizmetlere aralıksız devam edeceklerini de aktardı.
#KONUTDER
#Altan Elmas
5 yıl önce