|

Makyol Santral’de yaşam başladı

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Makyol Santral’i, Bahçeşehir’e değer katacak bir yaşam alanı olarak geliştirdiklerini söyledi.

Mine Açar
04:00 - 6/07/2019 Cumartesi
Güncelleme: 00:55 - 6/07/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Makyol Santral projesi
Makyol Santral projesi

Şahismailoğlu, “Tamamı teras veya balkonlu toplam 5 blokta 403 daire ve 9 villanın yanı sıra, ticari ünitelerin de yer aldığı Makyol Santral, ev sahipleri için her detayı düşünülmüş kompakt bir yaşam alanı sunuyor. Satışı devam eden daireler için anahtar teslime özel 3 bin 400 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Kampanya kapsamında 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı da var” dedi.

Yeni projeler yolda

Projeleri taahhüt ettikleri zamanda teslim ettiklerine dikkat çeken Şahismailoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Daire sahiplerine anahtarlarını teslim ediyoruz. Ev sahipleri projemizin avantajlarını ve ayrıcalığını yaşamaya başladı. Makyol Gayrimenkul olarak kendi arsalarımızda iş geliştirmeye ve yeni yatırımlar ile geleceğin projelerini üretmeye devam edeceğiz.”

#Kemal Şahismailoğlu
#​Makyol Gayrimenkul
5 yıl önce