|

THY için 5+1 evler

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları ile en büyük gayrimenkul yatırım şirketi olan Emlak Konut GYO, 29 Ekim’de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’na 5 dakika ulaşım mesafesindeki 350 hektar alanda, çoğu konut olmak üzere yeni bir şehrin temellerini atmak üzere anlaşma imzaladı. Yapılacak evlerin özellikleri de dikkat çekiyor.

Yeni Şafak
14:37 - 29/05/2018 Salı
Güncelleme: 14:46 - 29/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Çeşitli daire tipleri Türk Hava Yolları çalışanlarının tercihine sunulacak.
Çeşitli daire tipleri Türk Hava Yolları çalışanlarının tercihine sunulacak.

Türk Hava Yolları çalışanının daha etkin, verimli ve mutlu çalışmalarını sağlayacak yaşam alanlarını oluşturmak amacıyla ilk adımı atılan proje; Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Yeni Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi devasa projeler ile birlikte daha da değer kazanan Arnavutköy bölgesinde kurulacak.

YENİ NESİL VE GELENEKSEL TARZ BİRARADA

Yeni nesil mahalle gelişimini ve geleneksel semt tasarımını harmanlayan proje, sosyal birlik duygusunu, özlenen semt kültürü yaşamını en üst seviyeye çıkartacak şekilde hayata geçirilecek. Projede; 2+13+1, 4+1, 5+1 gibi daire tipleri Türk Hava Yolları çalışanlarının tercihine sunulacak.

SAĞLIK VE EĞİTİM ALANLARI İÇİNDE OLACAK

Proje; her yaştan insanın faydalanabileceğibölgesel park ve rekreatif alanları, meydan ve etkinlik alanları, dini tesis, eğitim, sağlık, spor alanları, sosyal ve kültürel tesis alanları ile yaya ve bisiklet yolları gibi gündelik yaşamın gereksinimlerini bünyesinde barındıracak. Ayrıca sürdürülebilirlik kapsamında projede yenilenebilir enerji kaynaklarından, yağmur suyu ve gri su geri kazanımı teknolojisinden yararlanılması hedefleniyor.

#Türk Hava Yolları
#THY
#Emlak Konut
#Ev
6 yıl önce