|

Varank TÜMOSAN direksiyonunda

TÜMOSAN standını ziyaret eden Bakan Varank, yerli ve milli üretimi desteklediği için TÜMOSAN’ı tebrik etti. Varank, “TÜMOSAN yeni bir motor geliştiriliyor. Hepsini yakından takip ediyoruz. İnşallah bu kabiliyetleri ülkemize kazandırmaya devam edecek” dedi. Varank’a Albayrak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Albayrak eşlik etti. Albayrak Grubu, EXPO’da TÜMOSAN’ın yeni model traktörleri, tamamı yerli zırhlı araç PUSAT ile yeni model forkliftleri sergiliyor.

Murat Palavar
04:00 - 22/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 01:36 - 22/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sudan Cumhurbaşkanı Yardımcısı İbrahim Al-Senoussi ve MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ile birlikte TÜMOSAN’ın standını ziyaret etti. Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Albayrak, TÜMOSAN traktörün şoför koltuğuna oturan Varank’a sergilenen modeller hakkında bilgi verdi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sudan Cumhurbaşkanı Yardımcısı İbrahim Al-Senoussi ve MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ile birlikte TÜMOSAN’ın standını ziyaret etti. Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Albayrak, TÜMOSAN traktörün şoför koltuğuna oturan Varank’a sergilenen modeller hakkında bilgi verdi.

Ondan fazla sektörde yatırımı bulunan Albayrak Grubu, birçok iştirakiyle MÜSİAD EXPO’da yerini aldı. Albayrak Medya Grubu şirketlerinden Yeni Şafak ve KTB yayınları da okurlarla buluştu.

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşu TÜMOSAN yüksek teknolojiyle ürettiği yeni traktör modelleriyle savunma ailesinin ilk markası olan PUSAT zırhlısını sergiledi. Yeni üretim yerli traktörlerini görücüye çıkaran TÜMOSAN, park ve bahçe segmentinde en çok tercih edilen 8100 ve 5200 modelleri de bu fuara taşıdı. Stantta 3-4 ve altı silindirli dizel motor da yer aldı.

  • Albayrak Grubu, üç ayrı stant ile MÜSİAD EXPO’da. Türkiye’nin yerli sanayi şirketi TÜMOSAN yeni model traktörleri, savunma sanayiine kazandırdığı tamamı yerli araç PUSAT ile yeni model forkliftleri sergiliyor. Albayrak Medya Grubu ve KTB yayınları da okurlarıyla buluşuyor.

BAKAN VARANK DİREKSİYONDA

17. MÜSİAD EXPO’nun açılışını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, daha sonda stantları dolaşarak katılımcı firmaların yetkilileriyle sohbet etti. Sudan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın İbrahim Al-Senoussi ve MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ile birlikte TÜMOSAN’ın standına gelen Varank, TÜMOSAN’ın yeni modellerini inceledi.

ALBAYRAK BİLGİ VERDİ

Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Albayrak, grubun sanayi alanındaki çalışmaları hakkında Varank ve beraberindeki misafirlere bilgi verdi. Sohbetin ardından Bakan Varank ve konuk Cumhurbaşkanı Yardımcısı Al-Senoussi ile birlikte TÜMOSAN’ın kabinine çıktı. Şoför koltuğuna oturan Varank, yanındakilerle birlikte poz verdi.

"TÜMOSAN'I YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Burada açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli ve milli üretimi desteklediklerini söyledi. TÜMOSAN’ın özelleştirildikten sonra özellikle traktör üretimine ağırlık verdiğini söyleyen Varank, “TÜMOSAN, yeni bir motor geliştiriyor. Hepsini yakından takip ediyorum. İnşallah bu kabiliyetleri ülkemize kazandırmaya devam edecek” dedi.

SAVUNMANIN YENİ GÜCÜ: PUSAT

Fuarda Albayrak Holding’in savunma sanayiine kazandırdığı tamamı yerli araç PUSAT’ın güç grubu güç elemanları da sergilendi. Fuar kapsamındaki yüksek teknoloji ve ağır sanayi ürünlerinin yer aldığı High Tech Port’ta PUSAT’ın yeni araç varyant modelleri yer aldı. Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği PUSAT’ın son hali İDEF 2019’da meraklılarının beğenisine sunulacak.

TÜMOSAN’ın yerli üretimi forklift araçları da MÜSİAD fuarında görücüye çıktı. Design Turkey 2018’de “En iyi tasarım ödülü” alan araç, 3,5 tonluk yük kaldırma gücüne sahip. 100 yerli ve milli forkliftin fuarda lansmanı da yapıldı.


#​TÜMOSAN
#Mustafa Varank
#Nuri Albayrak
5 yıl önce