
Verdiği bir ropötajda "Doktor olmak istiyorum çünkü eskiden ebeydim" dedi.
99 yaşında olan Priscilla Sitienei Kenya'nın en yaşlı öğrencisi. Kariyer hedefi nedeniyle okuduğunu söyleyen Priscilla, torunlarına örnek olmak istediğini ifade etti. Hayat hikayesi ve azmi karşında görenler hayran kaldı.
1/9

Gri elbise ve yeşil okul üniforması giymiş Sitienei, kendisine yeni bir kariyer düzenlemek ve torunlarına örnek olmak istediğini ifade etti.
2/9

"Doktor olmak istiyor"
3/9

Verdiği bir ropötajda "Doktor olmak istiyorum çünkü eskiden ebeydim" dedi.
4/9

Çocukları Priscilla Sitienei destekliyor.
5/9

"Dünyanın en yaşlı öğrencisi"
6/9

Güney Afrika'da yaşlıların okula gitmesine izin verilmesinin ardından okula dönen Sitienei’nin dünyanın en yaşlı öğrencisi olduğu söyleniyor.
7/9

"Hayatı film oluyor"
8/9

Sitienei'nin hayatı Gogo isimli filme sinemaya taşınırken, Sitienei geçen yıl Paris'e gitti. Önümüzdeki aylarda da filmin lansmanı için New York'a gidecek.
9/9

İlkokul altıncı sınıfta olan Sitienei, okuldaki fiziksel aktivitelere de katıldığını belitti, "Beni zinde tutuyor. Her ne kadar etraftaki çocuklar gibi zıplayamasam da vücudumu hareket ettiriyorum. Bu benim keyfim" ifadelerini kullandı.
Ayrıca öğretmenleri de, derslerde onun geniş deneyiminden faydalandığını söyledi.
Ayrıca öğretmenleri de, derslerde onun geniş deneyiminden faydalandığını söyledi.
#Priscilla Sitienei
#Kenya
#Eğitim






